News

News: 23
Feb 22, 2021

Заняття з математики

Молодша група № 5, "Мальва" Тема: "В гостях у друзів" Програмовий зміст: ознайомити дітей з цифрою 2, її графічним зображенням; вправляти в порівнянні предметів за довжиною. Формувати вміння співвідносити число і цифру та позначати цифрою кількість предметів. Виховувати організованість.
Aug 24, 2020

День незалежності України

День Незалежності України – важливе свято для кожного українця. У 2020 році наша країна святкує вже 29-ту річницю своєї незалежності. В цей день заведено згадувати усіх, хто працював і працює на благо держави, а також дякувати тим, хто жертвує своїм життя заради мирного неба.
Mar 12, 2020

Увага! Карантин.

Шановні батьки! Звертаємо Вашу увагу, у країні введено карантин. Карантин подовжено до 22 травня 2020 року.
Mar 5, 2020

Свято весни.

Березень — перший місяць весни. Навесні народжується все прекрасне. З приходом весни оживають луки, ліси, поля, вся наша барвиста земля. У березні ми відзначаємо свято весни.
Dec 27, 2019

Новорічні свята.

Новий рік — найбільш загадкове свято, оповите казкою і чудесами. Дорослі і діти чекають на приємні сюрпризи, несподіванки. Новорічний ранок завжди є важливою подією для маленької дитини та її батьків. Не стало виключенням святкування новорічних свят і в дошкільному навчальному закладі №17
Oct 16, 2019

Виставка поробок "З городу до художньої студії"

Вихованці з задоволенням приймають участь у щорічній виставці поробок "З городу до художньої студії"
Oct 16, 2019

Осіннє свято "Золота осінь"

16 жовтня у нашому дитячому садку відбулосяосіннє свято "Золота осінь". Усі дітки із задоволенням співали пісні, читали вірші, прославляли осінь за її красу та щедрість.
Oct 14, 2019

Розвага до Дня українського козацтва

Осінь багата та щедра не лише своїми дарами, а й святами. 14 жовтня вся країна святкуватиме день Покрови Пресвятої Богородиці, водночас з Днем українського козацтва та Днем захисника України. У нашому дошкільному навчальному закладі завжди шанували українські традиції. Хлопчики дуже хотіли довести всім присутнім, що вони гідні називатися справжніми козаками , надійними та витривалими захисниками , тому із великим задоволенням та завзяттям змагалися у спритності, сміливості та відвазі. Не відставали від маленьких козаків і дівчатка, які також залюбки брали участь у всіх естафетах та іграх. А ще співали пісні про Україну, про її волю і красу природи , танцювали та грали на дитячих музичних інструментах. Розвага була переплетена чудовими хореографічними композиціями, які викликали шквал аплодисментів серед присутніх гостей. Глядачі були дуже активними, вболівали та гучно аплодували. Розвага видалася напрочуд веселою та яскравою, а присутнім стало зрозумілим, що наша країна, іі воля та майбутнє знаходиться в надійних руках.
Sep 2, 2019

День знань

День Знань у дитячому садку – то тепла осінь, наповнена радістю, цікавими іграми, зустрічами з казковими героями, справжніми друзями, це турбота про здоров’я і добробут малечі, якою опікується держава, це справжні і так потрібні оздоровлення та освіта майбутнього покоління української нації.
Jun 3, 2019

Міжнародний день захисту дітей

Щороку у перший день літа відзначають Міжнародний день захисту дітей - свято радості і надії. Адже саме у дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій та сподівань. Прагнемо щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини та рідний край.