News

News: 23
May 30, 2019

Випускні ранки "Скоро до школи"

Ось вкотре зі стінами рідного садочка попрощалися старші дошкільнята. Цього року вирушили у шкільне життя випускники двох груп «Фіалка» та «Барвінок». Розділити цю хвилюючу мить прийшли родини вихованців, гості, колектив закладу. Радісно та водночас зворушливо було спостерігати за майбутніми першокласниками, які стали таким рідними за час перебування в дошкільному закладі. Діти під час свят вітали присутніх, подякували працівникам закладу, порадували запальними танцями та піснями, отримали почесні дипломи про закінчення закладу дошкільної освіти. Садочок відпускає своїх вже дорослих вихованців з відчуттям гордості у подальшу дорогу. Удачі, щастя та високих досягнень Вам, наші випускники!
May 3, 2019

"Великоднє свято"

Свято добра, надії, сподівань - Великдень завітало і в наш садочок. Готувалися всім садочком до цього свята заздалегідь: прикрашали залу, готували писанки, вчили таночки, вірші та пісні. Цього року у музичній залі всі зібралися на "Великодньому святі». Музичний керівник нагадала присутнім про традиції святкування цього свята, дні що передують йому. Всіх зі святом привітав вербовими гілочками Вістунець. Із запалом та цікавістю присутні дошкільнята гралися в народні ігри «Цок-цок», «Котилася писанка», «Вербич». Лунали пісні, вірші від дітей різних вікових груп. Святковий настрій був у всіх присутніх.
Mar 20, 2019

Театралізована вистава "Пригоди Котигорошка"

Котигоро́шко — герой однойменної української народної казки. Хлопчик надзвичайної сили, який народився від горошини та визволив своїх братів і сестру з полону змія. Під час вистави діти дуже весело, пізнавально та цікаво провели час.
Mar 6, 2019

Зі святом весни!

Шановні жінки! Щиросердно вітаємо вас з міжнародним жіночим днем 8 березня! Бажаємо весни в душі, тепла та затишку в оселі, гармонії, щастя та любові!
Feb 21, 2019

Масляна

Вітаємо з відходом зими! Смачних млинців та солодкого життя! Нехай серця будуть відкриті до приходу весняного щастя!
Feb 15, 2019

Стрітення

На Стрітення Зиму веде попід руки старий дід Мороз, вона зігнулася, трясеться і ледве йде. Кожух на бабі Зимі полатаний, чоботи подерті, а в хустці на голові миші діри погризли, і з тих дір сиве волосся стирчить. В руках Зима несе надщерблений кошик з льодом, а через плечі у неї - порожнісінька торба.
Jan 14, 2019

Маланка

Мала́нка (Меланка, Меланки, Маланія) або Ще́дрий ве́чір (Васильєв вечір) — українське народне і церковне свято, вечір напередодні «старого» Нового року або святого Василія Великого (14 січня); новорічний обряд з традиційним переодяганням у тварин і фольклорних персонажів; учасник цього обряду; «переддень Нового Року».
Dec 29, 2018

Новий рік!

З Новим роком! Нехай веселі дзвіночки наповнять серце радістю, нехай яскраві вогники подарують добру надію! Бажаємо з новими силами та щасливими відчуттями досягати нових успіхів та здійснювати свої мрії у новому році. Нехай щастить кожного дня, нехай вдача буде поруч увесь рік!
Dec 20, 2018

З Днем Святого Миколая!

У цей день навіть дорослі починають вірити в чудеса, наші діти з нетерпінням чекають пробудження, а черевички наповнюються подарунками. Нехай це свято наповнить Ваш будинок щастям, теплотою і любов'ю, а Ваше життя буде яскравим! Зі святом Вас!
Oct 18, 2018

Осінній ярмарок.

Ярмарок - веселе свято, яке влаштовується щорічно вже більше 10 років і вже став старою, доброю традицією нашого садочка. Це не тільки захоплюючий захід, в якому беруть участь всі групи, але й невід'ємна частина економічного освітнього процесу у спільній діяльності ДНЗ і сім'ї. Підготовка та участь у ярмарку дає можливість на практиці доторкнутися до ринкових відносин, підкріпити теоретичні економічні знання практичним включенням у ці відносини. Таким чином, головною метою організації та проведення ярмарку є встановлення тісної співпраці педагогів і батьків для успішного виховання та розвитку дитини.